I analyzed my impact, viewed the results & saw that about 20 jobs are created, but when I go the reports, the employment impact shows 0 jobs. How can I fix?
Was this post helpful?
0 out of 0 found this helpful

Comments

24 comments

  • Where the jobs created in just one sector?
    0
  • Where the jobs created in just one sector?
    0
  • I used only one sector.
    0
  • I used only one sector.
    0
  • I used only 1 sector.
    0
  • I used only 1 sector.
    0
  • What areas did you use? What data year? What sector?
    0
  • What areas did you use? What data year? What sector?
    0
  • I used doctors offices, 394, I think. The area was entire U.S. Also used SAM, Industry.
    0
  • I used doctors offices, 394, I think. The area was entire U.S. Also used SAM, Industry.
    0
  • I ran it no problem. If you go to the bottom of the report, you should see your total direct, indirect and induced employment. The indirect and induced do show as 0's in the detail because the report only shows one decimal place and when you only run 20 direct jobs, each indirect and induced job is 0.0004 or some other small value and won't show in that report.
    0
  • I ran it no problem. If you go to the bottom of the report, you should see your total direct, indirect and induced employment. The indirect and induced do show as 0's in the detail because the report only shows one decimal place and when you only run 20 direct jobs, each indirect and induced job is 0.0004 or some other small value and won't show in that report.
    0
  • My report shows 0's for totals too. I did this at home & I am in my university office now. I tried it with 2 different sectors several times, thinking maybe I forgot something. Each time I could see jobs created in the results, but all 0's in the reports.
    0
  • My report shows 0's for totals too. I did this at home & I am in my university office now. I tried it with 2 different sectors several times, thinking maybe I forgot something. Each time I could see jobs created in the results, but all 0's in the reports.
    0
  • What version of Implan are you running. Click Help/About.
    0
  • What version of Implan are you running. Click Help/About.
    0
  • I am running V2 that I just downloaded this week. I am still at the office & my IMPLAM is at home.
    0
  • I am running V2 that I just downloaded this week. I am still at the office & my IMPLAM is at home.
    0
  • What operating system are you using xp, vista?
    0
  • What operating system are you using xp, vista?
    0
  • xp
    0
  • xp
    0
  • For 2007 US, I plugged 20 jobs into sector 394, industry basis, %local = 100%. Got 20 jobs direct and 43.3 jobs total in both results and reports. Make sure your "20" is under jobs and not value (resulting value is ~2.3 million). If you are still showing 0 jobs in results, zip up the model and send to info@implan.com so I can take a look at it.
    0
  • For 2007 US, I plugged 20 jobs into sector 394, industry basis, %local = 100%. Got 20 jobs direct and 43.3 jobs total in both results and reports. Make sure your "20" is under jobs and not value (resulting value is ~2.3 million). If you are still showing 0 jobs in results, zip up the model and send to info@implan.com so I can take a look at it.
    0

Please sign in to leave a comment.